Nikon SB-700 este un bliț extern avansat dezvoltat de Nikon pentru a fi folosit cu camerele foto digitale Nikon. Este un bliț versatil și potrivit pentru fotografiile cu bliț în diverse scenarii. Iată o scurtă descriere a caracteristicilor cheie ale blițului Nikon SB-700:

  1. Putere de bliț: SB-700 oferă o putere de bliț considerabilă, permițându-vă să iluminați subiectele în mod eficient într-o varietate de condiții de iluminare, inclusiv în lumină scăzută sau pentru a elimina umbrele dure.
  2. Sistem i-TTL: Acest bliț este echipat cu sistemul i-TTL (Through-the-Lens), care comunică cu camera pentru a măsura și regla automat puterea blițului, astfel încât să obțineți o expunere corectă a imaginii.
  3. Controlul temperaturii de culoare: SB-700 are opțiuni de ajustare a temperaturii de culoare, ceea ce vă permite să potriviți iluminarea cu condițiile de iluminare ambientală pentru culori naturale în imagini.
  4. Moduri automate și manuale: Acest bliț oferă o gamă de moduri de operare, inclusiv moduri automate și manuale, ceea ce vă permite să personalizați setările de iluminare în funcție de necesitățile dvs.
  5. Zoom automat și manual: SB-700 dispune de un sistem de zoom automat care ajustează unghiul de acoperire al blițului în funcție de distanța focală a obiectivului montat pe cameră. De asemenea, puteți alege să setați manual unghiul de acoperire.
  6. Ecran LCD: Blițul are un ecran LCD luminos și ușor de citit pentru a afișa informații despre setările de bliț și pentru a face ajustări rapide.
  7. Compatibilitate cu sistemul de iluminare creativă Nikon (CLS): SB-700 este compatibil cu sistemul de iluminare creativă Nikon (CLS), permițându-vă să controlați mai multe unități de bliț în mod wireless pentru a crea efecte creative de iluminare.
  8. Construcție solidă: Nikon SB-700 este bine construit și rezistent la praf și umezeală, ceea ce îl face potrivit pentru utilizarea în diverse condiții de mediu.

Leave a comment