Sonorizări

PACHETE DE SONORIZĂRI

Studio IULIUS vine întâmpinarea clienților săi cu pachete avantajoase de echipamente, pune la dispozitie solutii tehnice profesionale și oferă consiliere pentru alegerea celor mai optime soluții logistice în vederea desfășurării impecabile a evenimentului dumneavoastră !

Pachetul standard

Vă oferim servicii de sonorizare, lumini inteligente pentru : nuntă, botez, petrecere, aniversări, revelion și orice alt eveniment care doriți să fie animat de un dj profesionist și cu aparatură specială, de cele mai înalte standarde.

Muzica bună este principalul ingredient pentru realizarea unui eveniment cu adevărat reușit. În ultimii ani tendința de a trece de la formație la Dj este tot mai accentuată, nu neeaparat din cauza prețului semnificativ mai scăzut cât prin diversitatea muzicii oferite de DJ.

Orice gen de muzică

Dispunem de orice gen de muzică, peste 35000 de melodii : Hore, Sârbe, Muzică populară din orice regiune a țării, Melodii vechi nemuritoare, melodii de pahar, romanțe, tangouri, valsuri, lăutărești, Rock&Roll, Disco, manele ,muzica orientală, hituri ale anilor 70′,80′ dar și cele mai în voga hit-uri la dispoziția dumneavoastră. Programul ales de dumneavoastră împreună cu DJ-ul este făcut sa ridice toată lumea la dans și să aducă buna dispozitie.

Componente

Pe langa echimanetele de sonorizari va punem la dispozitie si o gama larga de echipamente de lumini inteligente (masina balonase, masina ceata, lasere) pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie animat de un DJ si de o aparatura speciala, de ce le mai inalte standarde.

Contine:

sonorizare 800W;
pupitru DJ (mixer, microfon, suport electronic pentru muzica);
un DJ.