HK RS-115 este o boxă pasivă de înaltă calitate produsă de Harman Kardon, o companie renumită în industria audio. Acest model de boxă face parte din seria Harman Kardon RS (Rock Series), care este cunoscută pentru designul său robust și sunetul de înaltă fidelitate. Iată câteva caracteristici și informații despre boxa HK RS-115:

  1. Putere nominală: Puterea nominală a boxei HK RS-115 poate varia în funcție de versiunea exactă, dar aceste boxe sunt proiectate pentru a funcționa cu amplificatoare externe și au o putere nominală adecvată pentru evenimente live, sisteme de sunet de înaltă calitate sau înregistrări.
  2. Construcție robustă: Harman Kardon a proiectat această boxă pentru a rezista la utilizarea în condiții dificile. Carcasa sa este robustă și rezistentă, ceea ce o face potrivită pentru utilizarea în medii live și în aer liber.
  3. Difuzor de 15 inch: HK RS-115 are un difuzor de 15 inch (aproximativ 38 cm), care oferă o gamă de frecvență extinsă și un nivel de bas puternic. Acest lucru o face potrivită pentru redarea muzicii cu impact, cum ar fi muzica rock sau electronica.
  4. Conexiuni: Boxa HK RS-115 vine cu o varietate de opțiuni de conectivitate, inclusiv intrări și ieșiri audio standard, ceea ce o face compatibilă cu o gamă largă de amplificatoare și echipamente audio.
  5. Design portabil: Deși poate fi destul de grea datorită construcției robuste, această boxă este proiectată pentru a fi transportată și montată ușor, cu mânere și monturi pentru stativ sau rig-uri de suspensie.
  6. Sunet de înaltă calitate: Harman Kardon este cunoscut pentru calitatea sunetului său, și boxa HK RS-115 nu face excepție. Aceasta oferă un sunet clar și fidel, cu o reproducere precisă a detaliilor muzicale.

Leave a comment