1. Putere de bliț: Nikon SB-900 oferă o putere de bliț puternică, ceea ce îl face potrivit pentru o varietate de situații de iluminare, inclusiv pentru fotografierea în lumină scăzută sau pentru a elimina umbrele dure.
  2. Controlul temperaturii de culoare: Acest bliț are capacitatea de a ajusta temperatura de culoare pentru a se potrivi cu iluminarea ambientală, permițându-vă să obțineți culori mai naturale în imagini.
  3. Sistem de control avansat: SB-900 vine cu un sistem de control avansat care vă permite să personalizați setările de bliț pentru a se potrivi cu nevoile dvs. Acesta include moduri automate, precum și posibilitatea de a regla manual puterea de bliț și unghiul de acoperire.
  4. TTL (Through-the-Lens) și CLS (Creative Lighting System): SB-900 suportă sistemul de măsurare TTL, care vă permite să obțineți expunerea corectă a blițului prin comunicarea cu camera. De asemenea, este compatibil cu sistemul de iluminare creativă Nikon (CLS), ceea ce oferă mai multe opțiuni pentru controlul luminii și pentru a crea efecte creative.
  5. Ecran LCD: Aparatul dispune de un ecran LCD mare și ușor de citit, care afișează informații despre setările de bliț, astfel încât să puteți face ajustări rapide.
  6. Construcție robustă: Nikon SB-900 este construit solid și rezistent la praf și umezeală, ceea ce îl face potrivit pentru utilizarea în diverse condiții de mediu.
  7. Accesorii: SB-900 vine cu un difuzor și un reflector, precum și cu un suport pentru a fixa blițul pe trepied sau alte accesorii.