Despre noi

Filmari Braila

Filmări Brăila

În timp, ne-am dezvoltat un stil propriu pe care am dori să vi-l propunem și dumneavoastră. Spre deosebire de metoda tradițională, unde predomină fotografiile aranjate și portretele de grup, noi abordăm nunta ca pe un eveniment special, irepetabil. De aceea căutăm instantaneele și momentele neregizate..

Pentru cei care incă nu ne cunosc suntem o echipa tânară și dinamică pusă pe fapte mari.

De mai bine de 18 ani am fost solicitați la diverse evenimente unde am filmat și fotografiat, aducându-ne întregul aport la consevarea momentelor respective.Avem aparatură performantă, avem cunostințele necesare acumulate la diverse seminarii de specialitate pentru a va filma și fotografia evenimentul, depunem eforturi pentru a obține rezultate de calitate ireproșabilă.

ECHIPA FILMĂRI BRĂILA

Cunoaște-ne!

Suntem o echipă cu experiență suficientă în filmări și fotografieri de nuntă și vă stăm la dispoziție cu toată dăruirea. Întotdeauna serviciie de filmare nunți și fotografii nunți sunt prestate de o echipă formate din cameraman și fotograf. Nu ezitați sa ne contactați, ne va face o mare placere sa ne întâlnim și să vă analizam solicitările pentru o bună finalizare a proiectelor dumneavoastră.

Apelați la noi pentru servicii de filmări nunți și fotografieri nunți și alte evenimente private gen: BOTEZURI, OCAZII, OFICIERI, FESTIVITĂȚI, ANIVERSĂRI, MAJORATE.

Echipa noastră

Ștefan Iulian

Director

Un vizionar al imaginilor. Pasiune pentru transformarea momentelor în opere de artă. Adusă la viață prin lentilă.

Bașno Marian

Cameraman

Profesionist în filmare. Înregistrez momentele semnificative și creez povești captivante prin lentila mea. Redăm emoții și amintiri vii.

Ștefan Anca & Ștefan Dumitru

Fotografi

Două talente fotografice într-un singur loc. Noi aducem povestea și arta în fiecare cadru. Experiență vizuală de neuitat.

Bratu Viorel

Cameraman

Două vizionari ai filmării, o singură pasiune. Înregistram evenimente și povești în imagini în mișcare, capturând esența momentului.

Ștefan Paul

Cameraman

Înregistrăm momente în mișcare cu artă și pasiune. Cadrul perfect pentru a da viață poveștilor și evenimentelor speciale.

Ștefan Rodica

Fotograf

Expert în capturarea momentelor. Transformăm fiecare imagine într-o poveste vizuală unică, aducând amintirile la viață cu artă fotografică

Zona de operare

Cu drag aducem servicii de foto și video în Brăila și Galați și suntem gata să călătorim în întreaga țară pentru a vă îndeplini nevoile fotografice.